O`SPIRINLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN PSIXOLOGIK OʻZGARISHLAR (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada o`spirinlik davrining psixologik xususiyatlari borasida, shuningdek, ilk o`spirinlar aql–idrokining xususiyatlari haqida atroflicha ma’lumotlar berib o‘tildi.