FIZIKANI PISA STANDARTI BO'YICHA O'QITISH METODIKASI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annnotatsiya. Ushbu maqola xalqaro talabalarni baholash dasturi (PISA) standartlariga muvofiq fizikani o'qitish usullarini o'rganadi. PISA 15 yoshli talabalarning turli fanlar, jumladan, fan bo'yicha bilim va ko'nikmalarini baholash uchun dunyo miqyosida tan olingan asosdir. Maqsad pisa mezonlari asosida talabalarga fizikadan ustun bo'lishga yordam beradigan samarali o'qitish usullarini o'rganishdir.