TEXNOLOGIYA FANINING MAHSULOT TAYYORLASHNING ENG ZAMONAVIY VA SAMARALI USULLARINI YARATISHDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Maqolada mahsulot tayyorlashning eng zamonaviy va samarali usullarini yaratishda texnologiya fanining ahamiyati haqidagi ma’lumotlar batafsil yoritilgan.