ONA TILI VA ADABIYOT FANIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkur maqolada ona tili va adabiyot fanida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari sohasining yetuk mutaxassislari bilan uchrashuvlar tashkil etish, egallangan bilim, malaka va k.o‘nikmalami lekshirish yoki baholash maqsadida dasturlardan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.