PSIXOLOGIYA SOHASINING OʻZBEKISTONDA RIVOJLANISHI VA HOZIRGI KUNDA OʻRNI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Har qanday fanni yoki sohani bilishdan oldin dastlab uning tarixini o’rganish maqsdga muvofiqdir. Shu sababli ushbu maqolamda men Psixologiya fan sifatida Oʻzbekistonda qanday vujudga kelgani va uning rivojlanish tarixi yurtimizda qanday kechgani va hozirgi kunda mamlakatimizda psixologiya sohasini rivojlantirish boʻyicha qilinayotgan saʼy-harakatlar haqidagi fikrlarni yoritib bermoqchiman.