BEMOR BILAN MULOQOTDA “UNVERSAL KALIT” INTERFAOL USULINI QO‘LLASH (Ustozlar uchun, 2024)
Tibbiy etika va deontologiyani qonun va qonun osti hujjatlari asosida (2018 yil 7 dekabrdagi 5590-sonli PQ («O‘zbekiston Respublikasi sog‘liqni saqlash tizimini tubdan takomillashtirish bo‘yicha kompleks chora-tadbirlar to‘g‘risida») va shu PQ ga asosan O‘zbekiston Respublikasi sog‘liqni saqlash vazirining 2019 yilning 17 iyulida 161-sonli buyrug‘iga asosan, «Tibbiyot xodimlarining odob-axloq kodeksi» tasdiqlangan.) tushuntirish zaruriyatiga ehtiyoj sezilmoqda