KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA ATROF-MUHITGA IJOBIY MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarini atrofmuhitga ijobiy munosabatda tarbiyalash shakllarining asosiy yo‘nalishlari, usullari berilgan.