SUV TEJOVCHI TEXNOLAGIYALAR ORQALI SUV TAQCHILLIGINI OLDINI OLISH VA EKINLARNI ARALASH EKISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada suv taqchilligi va uni oldini olishga qaratilgan tadbirlar haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ko‘p hollarda ekinlarni aralash o‘stirish oziqabop ekinlardan ko‘k massa, pichan, senaj, silos va boshqa turdagi oziqalarni olish maqsadida o‘stiriladi va bunda dukkakli hamda dukkagi bo‘lmagan ekinlardan foydalanilsa oziqa tarkibiy jihatdan yaxshilanib, to‘yimligiga tenglashgan holatda bo‘lishga erishiladi.