ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA, INNOVATSION USUL VA O‘YINLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqolada ona tili va adabiyot darslarida pedagogik texnologiya, innovatsion usul va o‘yinlar haqida yoritilgan bo‘lib, unda interfaol usullar, ularning ahamiyati haqida so‘z boradi.