“BOSHLANG'ICH SINFLARDA INGLIZ TILI FANINI O'QITISHDA KREATIVLIKDAN FOYDALANISH” (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda ingliz tilini o’qitishdazamonaviy yondashuvlar va innovatsiyalar usullarni qo’llash natijasida, o’quvchilarningmantiqiy fikrlash qobiliyatlari rivojlanishi, nutqi ravonlashishi, tez va to’g’ri javob berishmalakasi shakllanishi, bilimga ishtiyoq uyg’otishi, darslarga puxta hozirlik ko’rishgaintilishi haqida ma’lumotlar berilgan