TEXNOLOGIYA FANINING TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolamning mazmuni shundan iboratki, hozirgi kundagiumumiy o’rta ta’lim maktablarida joriy etilgan davlat ta’lim standartida texnologiyadarslari orqali o’quvchilarning hayotiy ko’nikmalarini, bitiruvchilarda nostandartsharoitlarda yuzaga keladigan muammolarni hal etish qobiliyatlarini rivojlantirish hamdamustaqil hayotda zarur bo’ladigan bazaviy kompetensiyalar va dunyoqarashlarnishakllantirish, texnologiya fanining ahamiyati to’g’risidagi mulohazalar keltirilgan