NOORGANIK BIRIKMALAR ORASIDA GENETIK BOG'LANISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Anorganik birikmalarning eng muhum sinflari haqidatushunchalar,ular o‘rtasidagi genitik bog‘lanishlarni “Assesment”,”veer”,”esse” va“Paradokis” metodlari orqalimasofaviy ta’limda tushunchalar berish vasamaradorligini ko‘rib chiqish.