ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА ИНВЕСТИЦИЯ ЛОЙИҲАЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИ БАҲОЛАШ АМАЛИЁТИ ТАҲЛИЛИ (Ustozlar uchun, 2024)
Тижорат банкаларида инвестиция лойиҳаларини самарадорлигини баҳолаш амалиёти, банкларнинг инвестиция лойиҳаларига маблағни олиш, уни ишлаб чиқариш ва бошка ишларни амалга ошириш процессини ўз ичига олади. Бу амалиётда асосан кўплаб амалга ошириладиган амаллар ва критерийлар мавжуд.