OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA DAVLAT XARIDINI TASHKIL ETISH VA UNI TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Tezisda O’zbekiston Respublikasida davlat xaridlarini tashkil etish hamda uni takomillashtirish, davlat byudjeti mablag’lari samaradorligini oshirishda davlat xaridlarining tutgan o‘rni, ularning afzalliklari va kamсhiliklari, milliy va jahon amaliyotida davlat xaridlarinning holati tahlili, mavjud to‘siqlar va muammolar haqida atrofliсha to‘xtalib o‘tilgan.