ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИНИНГ БАРҚАРОР РИВОЖЛАНИШИНИ ИНВЕСТИЦИЯЛАШ БЎЙИЧА ХОРИЖ ТАЖРИБАСИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Мақолада “барқарор ривожланиш”, “барқарор қишлоқ хўжалиги”, “барқарор инвестициялар” тушунчаларининг мохияти очиб берилган. Қишлоқ хўжалигининг барқарор ривожланишини инвестициялаш бўйича хориж тажрибаси кўриб чиқилган. Қишлоқ хўжалигининг барқарор ривожланишини инвестициялаш бўйича таклифлар берилган.