O‘ZBEKISTONDA KAPITAL BOZORINI RIVOJLANTIRISHNING JORIY TENDENSIYALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur ilmiy tezisda kapital bozorini milliy iqtisodiyotni rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Keyingi yillarda O‘zbekiston Respublikasida kapital bozorini rivojlantirishga doir amalga oshirilayotgan islohotlar va ularning qisqacha mazmuni bayon etilgan. Milliy kapital bozorini rivojlantirishga doir ilmiy xulosalar shakllantirilgan.