ТАШАБАББУСЛИ БЮДЖЕТЛАШТИРИШ АМАЛТИЁТИНИ "БИРГАЛИКДА МОЛИЯЛАШТИРИШ” БОСҚИЧИГА ОЛИБ ЧИҚИШ (Ustozlar uchun, 2024)
Мамлакатимизда фуқароларни бюджет жараёнига кенг жалб қилиш ҳамда бюджет очиқлигини таъминлаш мақсадида 2021 йилдан бошлаб Ташаббусли бюджет жараёнлари ўтказиб келинмоқда.