SUG‘URTA SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASHNING SAMARALI ISTIQBOLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Sug‘urta himoyasi sotuvchi va xaridor o‘rtasida ayirboshlanadigan tovar bo‘lib, u talab va taklif asosida shakllanadi. Mamlakatimizda bozor munosabatlarining rivojlanishi, jahon integratsiyalashuv jarayonlariga qo‘shilishi bizni bugun jahon standartlari talablariga yaqinlashishga majbur qilmoqda. Korxonalarning moliyaviy holatini ob‘ektiv baholash, moliyaviy xavflarni kamaytirish va raqobatdosh ustunliklarga ega bo‘lishga qaratilgan strategiyalarni muvofiqlashtirishga qo‘yiladigan talablar ko‘paymoqda. Bu sug‘urta jarayoniga avtomatlashtirilgan axborot texnologiyalarini joriy etishni taqozo etadi.