ИННОВАЦИОН СУҒУРТА МАҲСУЛОТЛАРИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ ХУСУСИЯТЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Суғурта соҳаси мамлакат иқтисодиётининг ривожи билан узвий боғлиқлиги сабабли, ушбу соҳа мамлакатдаги умумиқтисодий ўзгаришларга жуда тез таъсирчан ҳисобланади. Маълумки, мамлакат молия секторининг, шу жумладан, суғурта соҳасининг ривожи мамлакатнинг умумиқтисодий ҳолати билан чамбарчас боғланган.