XALQARO SUG‘URTA BOZORI VA SUG‘URTA OPERATSIYALARINI AMALGA OSHIRISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (Ustozlar uchun, 2024)
Bozor iqtisodiyoti sharoitida davlat sug’urta tizimini rivojlantirish uchun butun imkoniyatlarni ishga solidi, sug’urta tizimining rivojlanishiga yordam beradigan huquqiy asoslarini yaratadi, sug’urta kompaniyalarini tashkil etish uchun moliyaviy manbalarni qidirib topishga, ushbu kompaniyalarni litsenziyalash bilan bog’liq ishlarni amalga oshirishga ko’maklashadi.