GLOBALLASHUV SHAROITIDA JAHON MOLIYA TIZIMI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada jahon moliya tizimining ahamiyati, uning tashkil topishi va unda yuz beradigan muamolar va takliflar chuqur o’rganildi. Shu bilan birgalikda, Jahon moliya tiziming globallashuv bosqichdagi, uchrab turadigan iqtisodiy va siyosiy qarashlar ham kerakli darajada yoritilgan.