TIJORAT BANKLARIDA ZAMONAVIY BANK MENEJMENTINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada tijorat banklarida zamonaviy bank menejmentini rivojlantirish yo‘llari, shuningdek tijorat banklarida zamonaviy bank menejmenti amaliyotlarining zaruriyati va afzalliklari haqida so’z boradi.