ТИЖОРAТ БAНКЛAРИ ФAОЛИЯТИНИ РAҚAМЛИ ТРAНСФОРМAЦИЯ ҚИЛИШ МAСAЛAЛAРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Aннотация. Ушбу тезисда тижорат банкларини трансформация қилишнинг аҳамияти, унинг натижасида барча аҳоли қатламларининг молиявий хизматларга бўлган талабини қондириш ва банк хизматларининг ҳудудий қамровини кенгайтириш жараёнлари ўрганилган. Шунингдек, мамлакатимиз тижорат банкларида рақамли трансформацияни амалга ошириш бўйича илмий таклиф ва амалий тавсиялар берилган.