TIJORAT BANKLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA BOSHQARUV HISOBINING AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda tijorat banklari samaradorligini oshirishda boshqaruv hisobini tashkil etishning ahamiyati ochiqlanadi, shuningdek bank faoliyatining muhim moliyaviy ko‘rsatkichlarini tahlil qilish, prognozlash, strategik rejalashtirish, boshqaruv qarorlarini qabul qilish nuqtai-nazaridan qanchalik ahamiyatga ega ekanligi bir nechta iqtisodiy-moliyaviy atamalar asosida ochib beriladi.