BАNKLAR SЕKTORLARIDА АXBOROT XАVFSIZLIGINI TА’MINLАSH TIZIMINI TАHLILI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada bаnklardа аxborot xаvfsizligini tа’minlаsh tizimi haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, bank axborot xavfsizligini ta’minlash usullari mavjud holatlar tahlil etilgan.