“ЎЗБЕКИСТОН ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА ИСЛОМИЙ БАНК МАҲСУЛОТЛАРИНИ ЖОРИЙ ЭТИШНИ ФАОЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ” (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Ушбу тезисда исломий банкнинг аҳамияти ва дунёда ривожланиш ҳолати ўрганилган. Мамлакатимизда исломий банк маҳсулотларини жорий қилиш билан боғлиқ муаммолар ва уларни ҳал қилиш усуллари кўрстаилган. Шунингдек, Ўзбекистонда исломий банклар ташкил этиш ва исломмий молия хизматларини жорий этиш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган.