ЭНЕРГИЯ САМАРАДОРЛИГИ БОРАСИДА ЛОЙИҲАЛАРНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИНГ ХОРИЖ ТАЖРИБАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Мақолада ривожланган мамлакатларда энергия самарадорлигини ошириш мақсадида энергетика тизимини модернизациялаш ва рақамлаштириш билан боғлиқ лойиҳаларни молиялаштириш амалиёти таҳлил қилинган ҳамда бу борадаги илғор тажрибаларни мамлакатимизда қўллаш юзасидан таклиф-тавсиялар берилган.