MILLIY IQTISODIYOTNI BARQAROR RIVOJLANISHINI TA’MINLASHDA XORIJIY INVESTITSIYALARNI MOLIYAVIY MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada so‘nggi o‘zgarishlar va joriy islohotlar dasturini amalga oshirishdan kelib chiqqan holda, O‘zbekistonda xorijiy investitsiyalarni moliyaviy mexanizmlar boshqaruv tizimini tadbiq etish, korxonalarda investitsiyalarni moliyaviy mexanizmlarini takomillashtirish tamoyillariga muvofiqligini tahlil qilindi va ko’rib chiqildi.