Fond bozori rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar va ularni samarali boshqarishning amaldagi holati tahlili (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada fond bozori va uni rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlili, fond bozoriga ta’sir etuvchi omillarni samarali boshqarishning amaldagi holati tahlili, fond bozorini rivojlantirish zaruriyati va afzalliklari haqida so’z boradi.