Aksiyalarni ommaviy joylashtirish (IPO) amaliyotlarining tashkiliy jihatlari (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kompaniya moliyaviy holatining ishonchliligini tekshirish bosqichlari, shuningdek Aksiyalarni ommaviy joylashtirish (IPO) amaliyotlarining zaruriyati va afzalliklari haqida so’z boradi.