O‘ZBЕKISTONDA INVESTISIYA JOZIBADORLIGINI RIVOJLANTIRISHNING ISTIQBOLLI YO‘NALISHLARI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Maqolada investitsiya jozibadorligining mamlakat iqtisodiyotida tutgan o‘rni va ahamiyati, uning istiqboldagi asosiy yo‘nalishlari keng yoritib berilgan. Investisiya bozorini rivojlantirish sharoitida O‘zbеkıston faoliyatini takomillashtirish istiqbollari ko‘rib chiqilgan.