ISHSIZLIK DARAJASI, UNING TURLARI VA UNI BARQARORLASHTIRISHNING YO`LLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ishsizlik turlari va ishsizlik davlat iqtisodiyotiga qay darajada taʼsir qilish haqida maʼlumotlar Ishsizlikni keltirib chiqaruvchi omillar va bartaraf qilish yoʻllari keltirilgan.