MOLIYAVIY SAVODXONLIK: O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA AHOLI O’RTASIDA TARG’IBOTI. (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Iqtisodiy integratsiyalashuvning muhim talablardan biri moliyaviy savodxonlik yuqori darajada bo’lishligidir. Fuqarolarning yuqori moliyaviy savodxonlikka ega bo’lishi davlatning rivojlanishiga, aholining turmush tarzining farovonlashishiga, iqtisodiy erkinliklarga ijobiy ta’sir ko’rsatadi. Quyida mualliflar O’zbekistonda moliyaviy savodxonlikning holati va uning aholiga targ’ibot yo’nalishlarini ko’rsatib o’tishadi.