OЛИЙ ТAЪЛИМ ТИЗИМИДA БAКAЛAВPИЯТ ЙЎНAЛИШЛAPИ ВA МAГИСТPAТУPA МУТAХAССИСЛИКЛAPИ МИҚДOPИНИ МAҚБУЛЛAШТИPИШ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Тезисда олий таълимтизимида амалга оширилаётган ўзгаришлар, таълим йўналишлари ва мутахассисликлари таснифи, таълимнинг халқаро стандарт таснифлагичига ўтказиш юзасидан хулоса ва таклифлар шакллантирилган.