ЎЗИНИ ЎЗИ БАНД ҚИЛГАН ШАХСЛАР ДАРОМАДЛАРИНИ СОЛИҚҚА ТОРТИШ ТАРТИБИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация. Илмий тезисда ўзини ўзи банд қилиш фаолиятига доир илмий-назарий қарашлар, уни аҳоли бандлигини таъминлашда тутган ўрни, соҳалар бўйича ўзини ўзи банд қилган шахслар фаолияти таҳлил қилинган. Шунингдек, ўзини ўзи банд қилган шахслар даромадларини солиққа тортиш тартиби атрофлича ёритиб берилган.