JAMOATCHILIK FIKRI ASOSIDA SHAKLLANTIRILADIGAN LOYIHALARNI MOLIYALASHTIRISH TIZIMI: TAJRIBA VA ISTIQBOLLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada mamlakatimizda byudjet tizimi ochiqliqligi va shaffofligini ta’minlash borasida amalga oshirilayotgan islohotlarning ustuvor yo‘nalishlaridan biri bo‘lgan tegishli hudud mahalliy byudjetidan amalga oshiriladigan xarajatlar yo‘nalishlarini belgilashda fuqarolarning faol ishtirokini ta’minlash maqsadida joriy etilgan jamoatchilik fikri asosida shakllantiriladigan loyihalarni moliyalashtirish tizimi va o‘tgan davr mobaynida orttirilgan tajribalar yoritib berilgan hamda tizim istiqboli uchun amalga oshirilishi lozim bo‘lgan chora-tadbirlar yuzasidan tavsiyalar ishlab chiqilgan.