FISKAL BARQARORLIKNI TA’MINLASHDA MAJBURIY SUG‘URTA TURLARINING MOLIYAVIY MEXANIZMLARI, MAVJUD MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mavzu doirasida mamlakatimizda mavjud majburiy sug‘urta turlarining mohiyati, mavjud muammolari ularni bartaraf etish borasida so‘z borgan. Shuningdek, majburiy sug‘urtani amalga oshirish mexanizmini optimallashtirish, ta’sirchan choralar qo‘llash orqali mamlakatda fiskal barqarorlikni ta’minlashga o‘zining ijobiy ta’sirini ko‘rsatishi yoritilgan.