BUDJET - SOLIQ SIYOSATIDA RISKLAR TRANSFORMATSIYASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada iqtisodiy o'zgarishlar jarayonida barqaror rivojlanish o'rnini bosadigan tizimlar rivojlanishi ko'rib chiqilgan bo’lib, rivojlanishning strategik masalalarini hal etishda soliq-byudjet siyosatining o'rni haqida so'z boradi. Shuningdek, 2022-yilda O‘zbekiston Respublikasi byudjetining asosiy soliqlari bo‘yicha real va kutilayotgan tushumlar tahlil qilingani holda, O‘zbekistonning o‘rta muddatli soliq-byudjet siyosatining asosiy maqsadlari ko‘rib chiqilgan.