SOLIQQA TORTISHNING EKOLOGIK YO’NALTIRILGANLIGINI KUCHAYTIRISHNING XORIJ TAJRIBASI TAHLILI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunda iqtisodiy global muammolar va inqirozlarning, jumladan tabiiy ofatlar va boshqa stixiyali kuchlar ta’sirida yuzaga keladigan zararlar vujudga kelishi milliy iqtisodiyotning makroiqtisodiy va moliyaviy barqarorligiga ta’siri davlatlarning mavjud moliya mexanizmi, bunda “yashil” iqtisodiyot, “yashil” byudjet tizimi faoliyatini takomillashtirishni talab etadi.