OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDA YASHIL IQTISODIYOTGA OʻTISH DAVRIDAGI MOLIYAVIY MUAMMOLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda mamlakatlarning yashil iqtisodiyotga oʻtish yoʻlidagi moliyaviy qiyinchiliklar hamda muammolar, bundan tashqari ushbu yoʻlda mamlakatlar qanday strategiyani qoʻllashlari zarurligi haqida ma’lumotlar berilgan. Davlatlar yashil iqtisodiyotga kamroq muammo va harajatlar bilan oʻtishi uchun qaysi sohalarni qisqartirishi va qaysi sohalarga kattaroq imkoniyatlar yaratishi kerakligi haqida taklif hamda tavsiyalar berilgan.