АКЦИЯДОРЛИК ЖАМИЯТЛАРИДА КОРПОРАТИВ БОШҚАРУВ МЕХАНИЗМИНИ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ ВА УНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (Ustozlar uchun, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада акциядорлик жамиятлари молиясининг ўзига хос хусусиятлари ва улар фаолиятини ривожлантиришнинг устивор йўналишлари, акциядорлик жамиятларида корпоратив бошқарув самарадорлигини оширишда фонд бозорини роли ва ахамияти таҳлил қилинган.