O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI DAVLAT XARIDLARI VA UNDAGI MAVJUD MOLIYAVIY RISKLAR (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat xaridlarining mamlakat iqtisodiy taraqqiyotida zarurligi, turlari va unda mavjud bo’lgan moliyaviy risklar turlari va tasniflari yoritib berilgan.