BIZNES LOYIHALARINI MOLIYALASHTIRISH VA TAQSIMLASHDA FOYDANING OʻZIGA XOSLIKLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur tezisida biznes loyihalarini moliyalashtirish manbalari, xususan, taqsimlangan foydaning oʻziga xos xususiyatlari turi olimlar fikrlari asosida oʻrganilgan. Shuningdek, biznes loyihalarini moliyalashtirishda taqsimlangan foydaning yutuqlari va xatolari yoritilgan. Joriy etilgan tadqiqotlar asosida tegishli xulosalar shakllantirilgan.