MAHALLIY BYUDJET XARAJATLAR TIZIMI VA ULARNI REJALASHTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotasiya: Maqolada mahalliy byudjetlar xarajatlari tizimini mukammallashtirishning nafaqat respublika byudjeti, mahalliy moliya, mahalliy byudjetlarning xarajatlar siyosatiga oid faoliyati, balki joylarda byudjet xizmati ko‘rsatish amaldagi holati va istiqbollarini ham o‘rganish, tahlil qilish va qarorlarni qabul qilish mahalliy byudjetlar xarajatlari tizimini boshqarish yuzasidan samarali ishlatilish imkoniyatlari asoslangan.