HUDUD DAROMAD SALOHIYATINING MOHIYATI HAMDA MAZMUNINING GNOSEOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: ushbu materialda hudud daromad salohiyatini tadqiq qilish natijalaridan bir lavha keltirilgan bo‘lib, unda hududiy salohiyatning tarkibiy elementlari tarkiblashtirilgan, jumladan hududiy daromad salohiyati tushunchasiga yanada aniqlik kiritilgan. Shuningdek, byudjet daromadlari manbalari, ularga nazariy qarashlar asoslab berilgan.