LOYIHALAR VA BOSHQARUV TIZIMINING OZARO ALOQADORLIGI (Ustozlar uchun, 2024)
Rahbar ijtimoiy qiyofasiga ta’sir ko‘rsatuvchi qudratli omillardan biri jamoatchilik nazoratining shakllanganligi darajasi bilan bog‘liq. Jamoatchilik nazorati mavjud jamiyatda rahbar o‘zining har bir hatti harakati uchun jamiyat oldida javob beradi. Bunday javobgarlik rahbardan o‘z fazilatlarini kengroq namoyon qilishni, mavjud kamchiliklarini qat’iy nazorat ostida saqlashni talab etadi.