JAMIYAT RIVOJIDA BARKAMOL SHAXSNI TARBIYALASHDA MA`NAVIYATNING TUTGAN O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Barkamol avlodni tarbiyalash g`oyasi ham milliy, ham umumbashariy mazmun-mohiyatga ega, u insoniyatni ma`naviyat va ma`rifatga, yuksak barkamollikka, ezgulikka olib boruvchi olijanob g`oyadir [1].