GLOBALLASHUV DAVRIDA YOSHLAR MA’NAVIY KAMOLOTINI TA’MINLASHNING IJTIMOIY VA MA’RIFIY XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada globallashuv davrida yoshlar ma’naviy kamolotini ta’minlashning ijtimoiy va ma’rifiy xususiyatlari, yoshlarimizni globallashuvning murakkab sharoitida jamiyatdagi ma’naviy tarbiya jarayonlaridagi hatti-harakatlarini ta’minlash borasida ilmiy fiklar yoritilgan.