TALABA- YOSHLARDA MA’NAVIY-AXLOQIY OMILLARNING YUKSALTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada har bir shaxsning jamiyatda mavjud bo‘lgan yurish turish, xulq, odob, muomala va munosabat qoidalariga rioya qilishi axloqlilikning belgisi ekanligi, hamda bu boradagi an’ana va qadriyatlardan chekinish yoki ularni e’tiborga olmaslik esa axloqsizlik deb baholanishi ochib berilgan.