BARKAMOL AVLODNI TARBIYALASHDA SAN’ATNING O‘RNI (Ustozlar uchun, 2024)
Annotatsiya. Maqolada, san’atning yoshlarning ongi tafakkuriga ko‘rsatadigan ta’sirining ijobiy va salbiy jihatlari to‘g‘risida falsafiy fikr-mulohazalar yuritilgan bo‘lib, san’atning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan.